Johnnie Walker Red Label: Den kendte whisky

Én af de mest kendte whiskybrands verden over er Johnnie Walker, som med over 150 millioner solgte flasker årligt virkelig har slået sig fast på whiskyscenen. En af de mest kendte produkter fra Johnnie Walker er den fantastiske Red Label flaske.

Skræddersyet fra Skotlands fire hjørner, hvor krydderi, den røgede smag – efterfuldt af en mild vanilje smag, så finder du her en ægte signatur whisky fra Johnnie Walker.

Isoleret set, så gør Red Label sig klart bedst i drinks eller med massere af is. I denne sammenhæng, som er det også en rigtig fornuftig whisky, som kan danne grundstenene i en ganske fornuftig drink. At bruge den rent, så har den ikke en særlig høj kvalitet – her fungerer den faktisk bedst som en slags tændvæske, da den fremstår meget sur og bitter over hele linjen. Sammenligner du en Red Label med andre whiskys, så kan du hurtigt fornemme at Red Label indeholder meget grain hvis du f.eks. sammenligner med malt whisky. Dette er skyldes primært også dens unge alder.

En flaske Johnnie Walker whisky koster typisk omkring 125-150 DKK alt efter hvor du køber den.

Johnnie Walker Red Label is now the best-selling Scotch Whisky around the globe. Perfect for parties and get-togethers, at home or going out.


NÆSE

Med en gnist af friskhed fra det elegante Speyside og ikke
mindst højlands malt i aromaerne, så kan du her dufte en
super dejlig duft af Whisky.

GANEN

En eksotisk kombination af krydret kanel og frisk
sort peber, som knitrer på midten af tungen.

AFSLUTTENDE

Smagene udvikler sig til en lang og røget finish
signaturen af alle Johnnie Walker whiskyer.