Sæt prikken over i’et med disse sommer velkomstdrinks

Hvilken bedre start på en sommerfest end en velkomstdrink, der oser af sommer? Sommeren er lig med skønne drinks, der sætter en god stemning og standard for festen, som du har brugt lang tid på at arrangere. Derfor er vi lige her til at hjælpe dig med at sparke festen i gang med sommer velkomstdrinks, som vil være den perfekte party-starter og samtaleemne.

3 ideer til en sommer velkomstdrink

Der findes et hav af velkomstdrinks derude – hvad end det er til sommer eller ej. Vi kommer derfor med 3 forslag til dig, der gerne vil starte din sommerfest med en velkomstdrinks. Vi har sørget for, at der er 3 opskrifter, der på den ene eller anden måde kommer til at ose af sommer. 

Denne nemme sommer velkomstdrink

Denne velkomstdrink er en klassiker, som vi har serveret masser af gange og som er en sikker vinder ofte. Den er en sikker vinder, fordi det er en, de fleste kan lide og så tager den ingen tid at lave. Svaret er; Rosé som sommer velkomstdrink. Det bliver ikke mere sommerlig. Men der er ingen grund til blot at nøjes med rosé i glasset. Pift det op med et lille bær, der komplementere smagen og pifter sommer udseendet op. Vi kan blandt andet anbefale jordbær og hindbær. Og som et et ekstra lille touch, kan du fryse bærene ned på forhånd, så de virker som en nedkølende isterning i din velkomstdrink. 

Rosé forslag til din sommer velkomstdrink

Peter Bott Rosé

En rosé der giver dig en sød smag. Det er altså en sommer velkomstdrink, som man kan forvente, at de fleste vil kunne lide. Den giver både en smag og duft af røde frugter – og hvad er mere sommerligt end duften af bær. Udover det, har den også den skønneste rosa farve, som bare er prikken over i’et, når det kommer til en rigtig sommerlig velkomstdrink.

Baglietti N°1 Organic Rosé

Er du efter en økologisk velkomstdrink af sommer? Og elsker du og dine gæster rosé? Duften giver noter af sommerbær, hvid fersken og citrus. Den perfekte kombi til sommer – lidt sødme og lidt syrligt. Desuden har flasken også et smukt design, så du kan sagtens tillade dig at lade den stå fremme og friste folk til at fylde lidt ekstra i deres velkomstdrink til sommerfesten.

L’Ostal Cazes Rosé 2021

En klassiker verden over, som du med god samvittighed kan benytte dig af som din næste velkomstdrink til sommer, når gæsterne skal forkæles. Duften og aromaen fra denne rosé oser af rosenblade og granatæble. Smagen, der rammer stammer fra røde frugter og specielt jordbærsmagen, kan smages i ganen.

Denne smukke sommer velkomstdrink

Den her er lidt eksta og kan blive virkelig smuk at se på, hvis du giver dig tiden til at gøre lidt ekstra ud af det. Vores udvalgte drink i denne artikel er Greyhound – men i stedet avet til en sommer velkomstdrink. 

Det skal du bruge: 

  • Vodka (kan skiftes ud med en gin)
  • Grapefrugtjuice 
  • Grapefrugt 
  • Rosmarin

Start med at blande vodka (eller gin) og grapejuicen i de forhold, som du ønsker. Shake det. Put en isterning eller to i dine velkomstdrinksglas og hæld blandingen udover. Tilføj så en skiveskåret grape. Sæt den evt. på kanten af glasset. Som en lille kontrastfarve, kan du tilføje en rosmarin ned i. Det giver både en intensiveret smag og et smukt udseende, der står skarpt, når gæsterne kommer. 

Gin og vodka forslag

Njord Happy Minds Gin

Denne gin har en klassisk gin smag og er ikke blandet eller mikset med forskellige smage. Det gør derfor, at du kan mikse den i diverse drinks, uden at smagen fra ginnen tager noget fra drinken – helt perfekt i dette tilfælde. Desuden er denne gin både økologisk og dansk.

Our Vodka By Our Detroit

En skarp lille flaske med vodka, som øser af seriøsitet og luksus. Det er klart, du kan selvfølgelig købe den billigste vodka i supermarkedet, men vil du gerne gå all in på det hele, så har du her svaret til din greyhound drink.

Den klassiske sommer velkomstdrink

Klassikeren til din sommer velkomstdrink er champagne. Champagne velkomstdrinks er altid en vinder og ser bare generelt stilfulde ud. Vil du gerne pifte sommerstemningen op, så er det blot at tilføje det sidste touch, som f.eks. lidt bær eller noget andet pynt, der kan give prikken over i’et til den perfekte velkomstdrink til sommerfesten. Her er lidt ideer til en champagne, du kan bruge til din sommer velkomstdrinks.

Champagne forslag til din sommer velkomstdrink

Tribaut Schloesser Brut Origine Champagne

Champagne velkomstdrink er selvfølgelig klassikeren i denne artikel. Her får du en tør champagne, som ynder af aromaer som grønne æbler, brioche og grapefrugt. En klassisk champagne, der passer perfekt som velkomstdrinks til din næste sommerfest!

Derfor er velkomstdrinks et hit

Sommer velkomstdrinks er et must, når du skal holde din næste sommerfest. Det er alletiders måde at starte en god fest på. Den kan sågar være samtaleemnet, når folk mødes, hvis den står smukt eller er lavet således, at den skiller sig ud og decideret er pæn. Men det kan også være en hjælp til at komme i stemningen og få folk til at mingle lidt på kryds og tværs, når de går rundt og sipper af deres drinks. 

Sådan gør du dine sommer velkomstdrinks sommerlig 

Men en velkomstdrink er ikke bare naturlig sommerlig. Vil du have, at den skal udstråle sommer, kan det sommetider være nødvendigt at være en smule kreativ. Vi kommer derfor med 3 punkter, du bør være opmærksom på, hvis du vil lave en sommer velkomstdrink, der bare oser af sol og god stemning. 

Smagen

Laver du en sommer velkomstdrink, så skal den smage af sommer. Det er et must! Sommerdrikke er ofte forbundet med lidt bær- eller hyldeblomstsmag. Disse smage er en sikker vinder. Desuden kan en frisk smag også gøre underværker, når man på en varm sommeraften skal servere en sommer-velkomstdrik, der skal slukke tørsten. Så vælg en smag, du synes giver gode summer vibes. 

Udseendet

En sommer velkomstdrink med en farve, der oser varme dage, er ikke altid nok. Det er en start – men ikke helt nok. Giv den lidt bær eller andet tilbehør, som passer til årstiden. Bær er en sikker vinder og der findes en del derude, så du ikke altid behøver at vælge den klassiske jordbær. 

Det sidste touch 

Det sidste touch er ikke altid nødvendigt, men vil du gerne være dét ekstra, når du skal servere velkomstdrink til sommer, så er det det sidste touch, der skal til. Det kan være en fin sukkerkant i farve, der pryder glasset og helheden. Det kan også være de helt perfekte velkomstdrinks-glas, der gør, at det hele bare står den tand skarpere. Der er mange måder at tilføre det sidste touch og kun fantasien sætter grænser.