Peter Sisseck har udviklet 4 forskellige slags pingus vin den f\u00f8rste er Grand vin, og er nok den de fleste kender til, eftersom det ogs\u00e5 er den vin han er blevet kendt for. Udover Grand vin har han udviklet Flor de Pingus som er andenvinen, PSI som er tredje vinen og til sidste Amelia som er den nyest ankommet til pingus familien.<\/p>\n\n\n\n
Grand vin er den f\u00f8rste og \u00e6gte Pingus. Det er en vin der er lavet p\u00e5 \u00e6ldgamle vinstokke, der aldrig er blevet spr\u00f8jtet med pesticider, hvilket g\u00f8r smagen s\u00e5 uds\u00f8gt. Netop dette er en af grundende til at vinen ligger i den prisklasse som den g\u00f8r. <\/p>\n\n\n\n
Grand vin er en eksklusiv vin, der ikke blive produceret s\u00e6rlig mange flasker af \u00e5rligt. Grunden til at der ikke bliver produceret s\u00e5 mange flasker, skyldes at vinen kommer fra gamle vinstokke. Det g\u00f8r at der ikke kommer s\u00e6rlig mange druer p\u00e5 vinstokken af gange, og dermed kan der kun produceres meget lidt af den. Endnu en grund til at vinen har den pris som den har.<\/p>\n\n\n\n
Flor de Pingus er andenvinen, som man kalder det. En vin der er lavet p\u00e5 druer fra vinmarkerne omkring Dominio de Pingus. Disse vinstokke er noget yngre, og har \u201ckun\u201d v\u00e6ret til i 60 \u00e5r. Denne vin er lavet med det amerikanske marked for \u00f8je. Vinen minder p\u00e5 mange m\u00e5der om Pingus, rent kvalitets- og stilm\u00e6ssigt. Derudover er Flor de Pingus en frisk og spr\u00f8d vin, og noget billigere end den oprindelige Pingus.<\/p>\n\n\n\n
PSI er tredje vinen og er et blend af 88% Tempranillo og 12% Grenache fra meget gamle vinstokke. Denne vin er fadlagret i 18 m\u00e5neder p\u00e5 brugte fade fra Dominio de Pingus. Disse fade er med til at give vinen en s\u00e6rlig dybde og fylde. Denne vin er frisk og har en god syre.<\/p>\n\n\n\n
Den sidste, nyeste og nok mest ukendte vin Peter Sisseck laver. Denne vin produceres der kun 1-2 fade af \u00e5rligt og er lavet med det amerikanske marked for \u00f8je. Druerne der bruges til at producere denne vin kommer fra vinstokke der blev plantet i \u00e5r 1895. Denne vin ses ikke uden for USA, da den amerikanske vin import\u00f8r snupper s\u00e5 meget af vinen, som han kan f\u00e5 fingre i.<\/p>\n\n\n\n
<\/div>\n\n\n\n
S\u00e5dan drikker du en Pingus<\/h2>\n\n\n\n
Det er meningen du skal nyde vin, og normalt er det ikke s\u00e5 sv\u00e6rt at nyde vin ordentligt. Bare servere din vin som du bedst kan lide at drikke den, og det er det. Nemmere bliver det alts\u00e5 ikke.<\/p>\n\n\n\n
Dog ville vi anbefale, at n\u00e5r du skal drikke en pingus skal den drikkes med man\u00e9r. Det kan derfor v\u00e6re, n\u00e5r det kommer til Pingus vin, at du skal g\u00e5 lidt mere op i det. En vin til mange tusind kroner skal nemlig have respekt.<\/p>\n\n\n\n
Pingus er en af de st\u00f8rste vine i hele verden, og det kr\u00e6ver derfor ogs\u00e5 lidt ekstra at drikke den, ikke meget, men lidt. For n\u00e5r du endelig har brugt mange tusind kroner p\u00e5 en vin, ville det ogs\u00e5 v\u00e6re \u00e6rgerligt at lade den g\u00e5 til spilde og drikke den af et papkrus.<\/p>\n\n\n\n
Vi kommer her med tre tips til hvordan du skal opbevare, servere og drikke din pingus vin, s\u00e5 du f\u00e5r det bedste ud af flasken.<\/p>\n\n\n\n
S\u00e5dan lagre, servere og drikker du en pingus<\/h3>\n\n\n\n
Pingus vin er en seri\u00f8s og \u00e6rlig vin, som har scoret mange point verden over n\u00e5r det kommer til vin. Det er alts\u00e5 ogs\u00e5 en dyr vin der kr\u00e6ver respekt n\u00e5r man drikker den. Her kommer tre tips til hvordan du skal nyde din n\u00e6ste pingus.<\/p>\n\n\n\n
Lagring<\/h3>\n\n\n\n
N\u00e5r du lagre pingus vin er det vigtigt at den ikke er placeret i direkte sollys, da det vil \u00f8del\u00e6gge vinen fuldst\u00e6ndig. Det er bedst, hvis du har en vink\u00e6lder eller et vink\u00f8leskab, da det sikre en fast temperatur for din pingus vin. Det er vigtigt at du lagre din vin p\u00e5 siden, s\u00e5 den holder proppen fugtigt, og dermed sikre at korkproppen ikke t\u00f8rre ud.<\/p>\n\n\n\n
Hvis du ikke har en vink\u00e6lder eller et k\u00f8leskab til vin, skal du bare s\u00f8rge for at vinen ligger k\u00f8ligt og m\u00f8rkt. Det er ogs\u00e5 vigtigt at temperaturen, hvor du opbevare din vin, er stabil og dermed ikke svinger for meget.<\/p>\n\n\n\n
Denne vin skal lagres i mange \u00e5r, og du b\u00f8r ikke drikke den f\u00f8r den har ligget i 10 \u00e5r.<\/p>\n\n\n\n
Servering<\/h3>\n\n\n\n
N\u00e5r du langt om l\u00e6nge skal servere din pingus vin, og har fundet en begivenhed hvor den er v\u00e6rd at drikke. Skal du g\u00f8re lidt klar dagen inden. Du skal nemlig stille din pingus vin op dagen f\u00f8r, s\u00e5 bundfaldet kan falde til bunds, s\u00e5 det ikke er det f\u00f8rste du drikker.<\/p>\n\n\n\n
F\u00f8r du drikker den, p\u00e5 dagen, skal den st\u00e5 og ilte i en time. Det sikre at alle aromaerne og smagsnuancer kommer frem, og sikre dig at du f\u00e5r det meste ud af den pingus vin.<\/p>\n\n\n\n
S\u00e5dan drikker du pingus<\/h3>\n\n\n\n
N\u00e5r dagen er kommet hvor du skal drikke din pingus vin, er det en personlig pr\u00e6ference for hvordan du skal drikke den og du skal g\u00f8re som du bedst kan lide at g\u00f8re. Vi vil dog sige, nyd hver eneste dr\u00e5ber og brug dine \u00f8jne, n\u00e6se og mund for at f\u00e5 det meste ud af vinen.<\/p>\n\n\n\n
<\/div>\n\n\n\n
Hvordan smager en pingus<\/h2>\n\n\n\n
Pingus vin er ikke bare vin. Det er en stor vin, og den er meget eksklusiv. Derfor b\u00f8r du ogs\u00e5 vente med at drikke vinen til du har tid til at nyde hver eneste dr\u00e5be. Pingus vin har en fyldig smag og er meget intens. Den har flere lag af nuancer i eftersmagen og en kraftige aroma der sl\u00e5r igennem. Vinen har en god dyb s\u00f8dme og en duft af solb\u00e6r, lakrids, cigar\u00e6ske og egetr\u00e6. Smage der komplimenterer hinanden godt, og giver vinen en tyngde og fylde der f\u00e5r dig til at dr\u00f8mme.<\/p>\n\n\n\n
Pingus vin er en r\u00f8dvin der er, for den lidt mere rutinerede vindrikker, eftersom den har en meget fyldig krop. Det vil sige at det er en vin med meget kraft, tannin og syre. Vinen er lavet p\u00e5 100% Tempranillo druer fra omr\u00e5det Ribera Del Duero.<\/p>\n\n\n\n
Pingus vin er en eksklusiv vin, og b\u00f8r derfor nydes p\u00e5 bedst mulig hvis. Det er sj\u00e6ldent at man har muligheden for at f\u00e5 fingrene i en flaske pingus, men hvis du g\u00f8r, kr\u00e6ver det nydelse.<\/p>\n\n\n\n
<\/div>\n\n\n\n
Hvordan f\u00e5r man fingrene i en Pingus vin?<\/h2>\n\n\n\n
Det er sj\u00e6ldent du har muligheden for at f\u00e5 fingrene i en pingus vin, derfor har vi ogs\u00e5 givet dig nogle bud p\u00e5 andre vine, der kunne v\u00e6re oplagte. Peter Sisseck\u00b4s pingus har s\u00e5 h\u00f8j status at selv, n\u00e5r Peter har haft en finger med i spillet p\u00e5 vine, bliver de ofte meget popul\u00e6rer. Vi har udvalgt nogle af de vine Sisseck har v\u00e6ret med til at udvikle, dem finder du \u00f8verst p\u00e5 siden. <\/p>\n\n\n\n
<\/div>\n\n\n\n
FAQ<\/h2>\n\n\n\n